Η αγιορείτικη συνταγή που «απογειώνει» την ταπεινή χορτόσουπα!

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 8.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 13.2
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Τοποθεσία: Άγιο Όρος
Ειδική Κατηγορία: Μοναστηριακές, Νηστίσιμες
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 480kcal
Υδατάνθρακες: 27γρ.
Πρωτεΐνες: 4γρ.
Λίπη29γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 10γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρότο
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Πιπεριά πράσινη χοντρή
  • Πράσο
  • Σελινόριζα
  • Πατάτα
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!