Η συνταγή για το εθνικό μας φαγητό-χυλωμένη αχνιστή φασολάδα

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 2 ώρες 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 40 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 6.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 11.1
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Σέληνο
Kύριο Συστατικό: Όσπρια
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 750kcal
Υδατάνθρακες: 47γρ.
Πρωτεΐνες: 17γρ.
Λίπη40γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 5γρ.
Σάκχαρα: 9γρ.
Φυτικές ίνες: 23γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Τοματοπελτές
  • Φασόλια μέτρια
  • Σέλινο ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!