Κέικ καρότου από τον σεφ Δημήτρη Δημητριάδη

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 15 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 4.0€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 19.1
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Cake
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 740kcal
Υδατάνθρακες: 81γρ.
Πρωτεΐνες: 8γρ.
Λίπη31γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 42γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αυγά μεσαία
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Ηλιέλαιο
  • Καρότο
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κανέλλα
  • Μπέϊκιν πάουντερ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!