Λαχταριστή και ελαφριά χιώτικη πανακότα με μανταρίνι και μαστίχα

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 4.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 6.6
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Χίος
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 320kcal
Υδατάνθρακες: 73γρ.
Πρωτεΐνες: 4γρ.
Λίπη4γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 2γρ.
Σάκχαρα: 49γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Κορν φλάουρ
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Μανταρίνι κλημεντίνα
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Μαστίχα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!