Λεσβιακή συνταγή Χαλβάς με σύκο

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 35 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 6.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 12.2
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 620kcal
Υδατάνθρακες: 106γρ.
Πρωτεΐνες: 5γρ.
Λίπη19γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 2γρ.
Σάκχαρα: 70γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Σιμιγδάλι
  • Ηλιέλαιο
  • Λεμόνι
  • Σύκα αποξηραμένα
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κανέλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!