Μαστιχάκια Χίου με ανθόνερο

Προετοιμασία: 40 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 11.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 21.1
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Χίος
Μερίδες: 32

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 190kcal
Υδατάνθρακες: 23γρ.
Πρωτεΐνες: 3γρ.
Λίπη5γρ.
Σάκχαρα: 12γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Αυγά μεσαία
  • Λεμόνι
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη άχνη
  • Μαστίχα
  • Φύλλο κρούστας
  • ΡΟΔΟΝΕΡΟ/ΑΝΘΟΝΕΡΟ
  • ΜΑΣΤΙΧΑ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!