Μηλίνα η εβρίτικη τυρόπιτα με φέτα και πέτουρα

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 45 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 45 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 11.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 29.5
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Ζύμες, Ζύμες/Αλμυρές Πίτες
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 900kcal
Υδατάνθρακες: 118γρ.
Πρωτεΐνες: 30γρ.
Λίπη39γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 15γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Μαγιά φακελάκι
  • Χυλοπίτες
  • Φέτα
  • Αυγά μεγάλα
  • Βούτυρο γάλακτος αιγοπρόβειο
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!