Μοσχαράκι στη γάστρα με δαμάσκηνα και κονιάκ

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 45 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 31.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 53.5
Ενεργειακή Κλάση: E
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Σησάμι
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Μοσχάρι
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 970kcal
Υδατάνθρακες: 16γρ.
Πρωτεΐνες: 69γρ.
Λίπη59γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 16γρ.
Σάκχαρα: 10γρ.
Φυτικές ίνες: 5γρ.

Υλικά

  • Μοσχάρι ελιά
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Δαμάσκηνα αποξηραμένα
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πράσο
  • Τοματοπελτές
  • Κανέλλα
  • Κονιάκ
  • Σουσάμι
  • Σαφράν
  • Μπαχάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!