Μοσχαρίσια μάγουλα και ουρά γιουβέτσι στον νταβά

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 4 ώρες
Συνολικός Χρόνος: 4 ώρες 10 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 57.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 66.9
Ενεργειακή Κλάση: G
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Μοσχάρι
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 2160kcal
Υδατάνθρακες: 141γρ.
Πρωτεΐνες: 160γρ.
Λίπη122γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 66γρ.
Σάκχαρα: 12γρ.
Φυτικές ίνες: 9γρ.

Υλικά

  • Ζυμαρικά κριθαράκι
  • Μοσχάρι νωπό κιλότο εγχώριο
  • Κεφαλοτύρι
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
  • Σελινόριζα
  • Κανέλλα
  • Ξύδι
  • Γαρίφαλλο
  • Μπαχάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!