Ντολμαδάκια παραδοσιακά Κάσου. Συνταγή από την κα Μαρία Χαλκίτου Σύρμου

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 55 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 26.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 31.8
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Κυρίως, Μεζές, Ορεκτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Λαδερά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 40

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 130kcal
Υδατάνθρακες: 8γρ.
Πρωτεΐνες: 7γρ.
Λίπη9γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 1γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Μοσχάρι νωπό κιλότο εγχώριο
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Τομάτα
  • Τοματοπελτές
  • Αμπελόφυλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!