Ντολμάδες κοζανίτικοι με λάχανο αρμιά από την Εύη Βουτσινά

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 24.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 33.3
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Λαδερά
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1100kcal
Υδατάνθρακες: 30γρ.
Πρωτεΐνες: 69γρ.
Λίπη79γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 19γρ.
Σάκχαρα: 3γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Μοσχάρι νωπό καπάκι / λάπα
  • Χοιρινό μπούτι άνευ οστών εγχώριο
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Τοματοπελτές
  • Πάπρικα-Μπούκοβο
  • Μπαχάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!