Παέγια από τη Κάλυμνο από τον chef Μιχάλη Μάρθα

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 40 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 20.9€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 72.0
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Οστρακοειδή, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 870kcal
Υδατάνθρακες: 100γρ.
Πρωτεΐνες: 57γρ.
Λίπη35γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 26γρ.
Σάκχαρα: 5γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Κοτόπουλο
  • Γαρίδες κατεψυγμένες μεσαίες
  • Καραβίδες κατεψυγμένες
  • Καλαμάρια κατεψυγμένα μεσαία
  • Μύδια καθαρισμένα (κατεψυγμένα)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πιπεριά πράσινη χοντρή
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Αρακάς κατεψυγμένος
  • Τοματοπελτές
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Πάπρικα-Μπούκοβο
  • Λουκάνικο χωριάτικο
  • Σαφράν
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!