Παστός μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο με πατάτες

Προετοιμασία: 30 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 50 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 30.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 29.4
Ενεργειακή Κλάση: F
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Τοποθεσία: Χίος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1690kcal
Υδατάνθρακες: 81γρ.
Πρωτεΐνες: 95γρ.
Λίπη60γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 30γρ.
Σάκχαρα: 23γρ.
Φυτικές ίνες: 18γρ.

Υλικά

  • Μπακαλιάρος υγράλατος (χωρίς κόκκαλο)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πράσο
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
  • Τοματάκια κονκασέ
  • Πατάτα
  • Κανέλλα
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!