Πατατόπιτα παραδοσιακή Τήνου: Από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 9.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 11.7
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Σαλάτα
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Πατάτες
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 330kcal
Υδατάνθρακες: 26γρ.
Πρωτεΐνες: 15γρ.
Λίπη23γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 13γρ.
Φυτικές ίνες: 3γρ.

Υλικά

  • Γραβιέρα
  • Αυγά μεσαία
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Πατάτα
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!