Πλιγούρι θαλασσινών με κόκκινο βασιλικό και δυόσμο: Από τον chef Γιώργο Μαρκάκη

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 26.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 55.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Οστρακοειδή, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1070kcal
Υδατάνθρακες: 114γρ.
Πρωτεΐνες: 74γρ.
Λίπη18γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 25γρ.
Σάκχαρα: 15γρ.
Φυτικές ίνες: 17γρ.

Υλικά

  • Καλαμάρια φρέσκα
  • Γαρίδες κατεψυγμένες μεσαίες
  • Χταπόδια κατεψυγμένα μεσαία
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Τομάτα
  • Πλιγούρι
  • Δυόσμος ματσάκι
  • Ούζο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!