Πορκέτα (πανσέτα ρολό) με σος πορτοκαλιού και πατάτες

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 14.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 26.7
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Δύσκολη
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Μουστάρδα
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Χοιρινό
Τοποθεσία: Ιταλική
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 830kcal
Υδατάνθρακες: 97γρ.
Πρωτεΐνες: 54γρ.
Λίπη27γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 38γρ.
Σάκχαρα: 44γρ.
Φυτικές ίνες: 7γρ.

Υλικά

  • Χοιρινό μπούτι άνευ οστών εγχώριο
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Πορτοκάλι ναβαλίνα-μέρλιν-βαλεντσια
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Πατάτα
  • Ζάχαρη καστανή
  • Χυμός πορτοκάλι
  • Ξύδι
  • Μουστάρδα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!