Ψαρονέφρι γεμιστό με γραβιέρα Τήνου και σάλτσα από φιστίκι Αιγίνης: Από την Chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 45 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 16.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 29.7
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Χοιρινό
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 790kcal
Υδατάνθρακες: 15γρ.
Πρωτεΐνες: 52γρ.
Λίπη42γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 33γρ.
Σάκχαρα: 3γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Χοιρινό ψαρονέφρι
  • Γραβιέρα
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Φιστίκι Ωμό
  • Πράσο
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Ξύδι
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Κύμινο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!