Ψαρόσουπα αγιορείτικη

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 28.6€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 39.3
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Σέληνο, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Τοποθεσία: Άγιο Όρος
Ειδική Κατηγορία: Μοναστηριακές, Νηστίσιμες
Μερίδες: 6

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 800kcal
Υδατάνθρακες: 55γρ.
Πρωτεΐνες: 60γρ.
Λίπη31γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 5γρ.
Σάκχαρα: 10γρ.
Φυτικές ίνες: 6γρ.

Υλικά

  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Βακαλάος
  • Ψάρια Διάφορα (βραστά)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πιπεριά πράσινη χοντρή
  • Πατάτα
  • Άνηθος ματσάκι
  • Σέλινο ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!