Ψαρόσουπα με τραχανά από τον Μεσότοπο Λέσβου

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 14.4€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 34.4
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη, Σέληνο, Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Μερίδες: 4
Σεφ: otoposmas.gr

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1640kcal
Υδατάνθρακες: 68γρ.
Πρωτεΐνες: 120γρ.
Λίπη121γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 22γρ.
Σάκχαρα: 17γρ.
Φυτικές ίνες: 9γρ.

Υλικά

  • Ψάρια διάφορα (βραστά)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρότο
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πατάτα
  • Σέλινο ματσάκι
  • Τραχανάς ξυνόχοντρος
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!