Ρεγγοσαλάτα Χίου (Βασίλισσα του ούζου) του chef Π. Παπαδάκη

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 40 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 4.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 13.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Σαλάτα
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Χορτοφαγική
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Σαλάτες
Τοποθεσία: Χίος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 450kcal
Υδατάνθρακες: 42γρ.
Πρωτεΐνες: 11γρ.
Λίπη33γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 5γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 8γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Πιπεριά πράσινη χοντρή
  • Τομάτα τσαμπί-κλωνάρι
  • Πατάτα
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Κάπαρη
  • ΡΕΓΓΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!