Ρεβιθοπίλαφο με άρωμα Χίου

Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 25 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 3.9€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 10.5
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Ρύζι
Τοποθεσία: Χίος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 540kcal
Υδατάνθρακες: 77γρ.
Πρωτεΐνες: 17γρ.
Λίπη26γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 3γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 14γρ.

Υλικά

  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Ρεβύθια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!