Ρεβιθοπίλαφο

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 5.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 13.0
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Ρύζι
Τοποθεσία: Χίος
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4
Σεφ: Greek Cook

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 760kcal
Υδατάνθρακες: 94γρ.
Πρωτεΐνες: 24γρ.
Λίπη34γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 4γρ.
Σάκχαρα: 5γρ.
Φυτικές ίνες: 21γρ.

Υλικά

  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Ρεβύθια
  • Τοματοπελτές
  • Σόδα μαγειρική σκόνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!