Σαλάτα με κινόα αγκιναράκι Τήνου και λακέρδα παστή: Από την chef Ευαγγελία Φωτεινιά

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 25 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 6.1€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 18.8
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Σαλάτα
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Λίγη Ζάχαρη, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Λαχανικά, Λαχανικά/Σαλάτες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 390kcal
Υδατάνθρακες: 31γρ.
Πρωτεΐνες: 7γρ.
Λίπη18γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 2γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 5γρ.

Υλικά

  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Τομάτα τσαμπί-κλωνάρι
  • Αγκινάρα κατεψυγμένη
  • Κινόα
  • Άνηθος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!