Σκιουφικτά Κρήτης. Με πάστα ελιών Καλαμάτας χοιρινή τηγανιά και κατσικίσιο γιαούρτι. Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από τη Μήλο

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 35 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 18.7€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 34.8
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Διοξείδιο του θείου
Kύριο Συστατικό: Ζυμαρικά, Ζυμαρικά/Μακαρόνια
Τοποθεσία: Κρήτη
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 880kcal
Υδατάνθρακες: 45γρ.
Πρωτεΐνες: 105γρ.
Λίπη49γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 10γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Ζυμαρικά άλλα είδη
  • Χοιρινό μπριζόλα λαιμού με οστά εγχώρια
  • Κατσίκι
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Πάστα Ελιάς
  • Κρασί λευκό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!