Σουπιόρυζο: Συνταγή από το βιβλίο “Μακριά Μυρωδιά η μαγειρική κληρονομιά της Ρόδου”

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 10 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 17.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 20.4
Ενεργειακή Κλάση: B
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Δωδεκάνησα
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές
Μερίδες: 4
Σεφ: otoposmas.gr

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1040kcal
Υδατάνθρακες: 109γρ.
Πρωτεΐνες: 41γρ.
Λίπη60γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 8γρ.
Σάκχαρα: 8γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Ρύζι νυχάκι (τυποποιημένο)
  • Σουπιές
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Τομάτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!