Ταραμοσαλάτα με ρεβίθια και λευκό ταραμά. Δια χειρός chef Βασίλη Παπικινού από την Μήλο

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 13.3€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 27.5
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Μεζές, Ορεκτικό, Συνοδευτικό
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Θαλασσινά
Τοποθεσία: Κυκλάδες
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 2160kcal
Υδατάνθρακες: 28γρ.
Πρωτεΐνες: 18γρ.
Λίπη206γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 22γρ.
Σάκχαρα: 2γρ.
Φυτικές ίνες: 15γρ.

Υλικά

  • Ταραμάς
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Ηλιέλαιο
  • Λεμόνι
  • Ρεβύθια
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!