Θεσσαλικοί τζιγεροσαρμάδες

Προετοιμασία: 1 ώρα
Μαγείρεμα: 1 ώρα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 2 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 29.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 51.2
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Μεζές
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Αυγὰ, Διοξείδιο του θείου, Λακτόζη
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Τοποθεσία: Θεσσαλία
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές, Πάσχα
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 900kcal
Υδατάνθρακες: 33γρ.
Πρωτεΐνες: 65γρ.
Λίπη61γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 22γρ.
Σάκχαρα: 7γρ.
Φυτικές ίνες: 4γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Αρνί
  • Γιαούρτι στραγγιστό
  • Αυγά μεγάλα
  • Ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο
  • Λεμόνι
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Ξύδι
  • Μαϊντανός ματσάκι
  • Άνηθος ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!