Θρακιώτικος σιμιγδαλένιος χαλβάς

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 30 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 5.2€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 16.2
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Αυστηρά Χορτοφαγική, Χορτοφαγική, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά
Αλλεργία: Γλουτένη, Ξηροί Καρποί
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Γενικά
Τοποθεσία: Θράκη
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες, Παραδοσιακές
Μερίδες: 8

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 750kcal
Υδατάνθρακες: 122γρ.
Πρωτεΐνες: 9γρ.
Λίπη25γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 2γρ.
Σάκχαρα: 75γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Σιμιγδάλι
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Καρυδόψιχα ωμή
  • Σταφίδα μαύρη
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Κανέλλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!