Τηγανιά τόνου με θυμαρίσιο μέλι σερβιρισμένη με γουακαμόλε

Προετοιμασία: 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 45 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 17.9€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 29.8
Ενεργειακή Κλάση: A
Κατηγορία: Μεζές
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Ψάρια
Kύριο Συστατικό: Θαλασσινά, Θαλασσινά/Ψάρια
Ειδική Κατηγορία: Νηστίσιμες
Μερίδες: 4

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 300kcal
Υδατάνθρακες: 21γρ.
Πρωτεΐνες: 60γρ.
Λίπη1γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 22γρ.
Σάκχαρα: 11γρ.

Υλικά

  • Τόνος φιλέτο φρέσκος
  • Κρεμμύδι ξερό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Μέλι
  • Χυμός πορτοκάλι
  • Τζίντζερ φρέσκο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!