Τσουρέκια πασχαλινά. Συνταγή από το Παλαιοχώρι Λέσβου.

Προετοιμασία: 2 ώρες 20 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα
Συνολικός Χρόνος: 3 ώρες 20 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 25.5€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 37.7
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Επιδόρπιο
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Χορτοφαγική
Αλλεργία: Αυγὰ, Γλουτένη, Λακτόζη, Ξηροί Καρποί, Σησάμι
Kύριο Συστατικό: Γλυκά, Γλυκά/Τσουρέκια Croissant
Τοποθεσία: Μυτηλήνη Λήμνος
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές, Πάσχα
Μερίδες: 12
Σεφ: otoposmas.gr

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 1650kcal
Υδατάνθρακες: 299γρ.
Πρωτεΐνες: 52γρ.
Λίπη52γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 16γρ.
Σάκχαρα: 56γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Μαγιά φακελάκι
  • Γάλα νωπό πλήρες (7 ημερών)
  • Αυγά μεγάλα
  • Βούτυρο γάλακτος αγελαδινό
  • Αραβοσιτέλαιο
  • Αμυγδαλόψιχα ωμή
  • Ζάχαρη κρυσταλλική
  • Αλάτι
  • Βανίλιες σκόνη
  • Μαστίχα
  • Σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!