Τζιγεροσαρμάς ή παπούδα από τις Σέρρες

Προετοιμασία: 15 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 45 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 15.8€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 20.2
Ενεργειακή Κλάση: D
Κατηγορία: Μεζές
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Γλουτένη, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Αρνί-Κατσίκι
Τοποθεσία: Μακεδονία
Ειδική Κατηγορία: Παραδοσιακές, Πάσχα
Μερίδες: 12

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 370kcal
Υδατάνθρακες: 46γρ.
Πρωτεΐνες: 24γρ.
Λίπη18γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 7γρ.
Σάκχαρα: 5γρ.
Φυτικές ίνες: 2γρ.

Υλικά

  • Ρύζι καρολίνα (τυποποιημένο)
  • Αρνί
  • Κρεμμυδάκια φρέσκα ματσάκι
  • Δυόσμος ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!
Αξιολόγησε την συνταγή!