Go Back

Κερκυραϊκό σοφρίτο από τον Απόστολο Ρουβά

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Μαγείρεμα: 1 ώρα 40 λεπτά
Συνολικός Χρόνος: 1 ώρα 50 λεπτά
Κόστος Συνταγής: 17.0€
Kόστος Προμήθειας Υλικών: 27.7
Ενεργειακή Κλάση: C
Κατηγορία: Κυρίως
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτρια
Χαρακτηριστικά: Λίγη Ζάχαρη, Χωρίς Αυγό, Χωρίς Γαλακτοκομικά, Χωρίς Ζάχαρη, Χωρίς Ξηρούς Καρπούς
Αλλεργία: Γλουτένη, Διοξείδιο του θείου
Kύριο Συστατικό: Κρέας, Κρέας/Μοσχάρι
Τοποθεσία: Κέρκυρα
Μερίδες: 6
Σεφ: in.gr

Διατροφική Αξία ανά μερίδα

Θερμίδες: 510kcal
Υδατάνθρακες: 8γρ.
Πρωτεΐνες: 45γρ.
Λίπη40γρ.
Κορεσμένα Λίπη: 19γρ.
Φυτικές ίνες: 1γρ.

Υλικά

  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Μοσχάρι σπάλα άνευ οστών εγχώριο
  • Ελαιόλαδο κλασσικό
  • Σκόρδο κεφάλι-τεμάχιο
  • Κρασί λευκό
  • Ξύδι
  • Μαϊντανός ματσάκι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής εδώ.
Δοκίμασες την συνταγή;Άφησε το σχόλιό σου!